"Strive not to be a success, but rather to be of value"

- Albert Einstein

Als kind was ik al gek op verhalen. Toen ik nog niet kon lezen, koos ik – tot ergernis van mijn ouders – altijd het langste verhaal om voor te lezen. Op de middelbare school ontdekte ik mijn passie en talent voor taal. Ik was in mijn element als ik mocht schrijven en ik was de enige die met plezier alle boeken op de leeslijst las.

Ik koos er uiteindelijk voor om te gaan studeren aan de Hoge Hotelschool Maastricht, omdat ik daar de optie had om verschillende vreemde talen te volgen. Op de hotelschool leerde ik commercieel te denken en mijn ambitie groeide om een glorieuze internationale carrière op te bouwen. 

Maar dat liep anders. Mijn kijk op het leven en de invulling hiervan veranderde volledig toen mijn vader een ongeluk kreeg. De diagnose: een hoge dwarslaesie. Mijn vader werd van de een op andere dag ertoe vervoordeeld om de rest van zijn leven door te brengen in een rolstoel. Ik leerde in deze periode dat ik niet op zoek was naar succes, maar vooral naar een waardevolle invulling van mijn leven.

Deze waardevolle invulling heb ik nu gevonden, door elke dag sociale ondernemers te helpen bij het vertalen van hun verhaal in passende content. 

Bekijk mijn portfolio.

Let your story do the work.

Foto-experiment 'Laat je raken'

Wat gebeurt er als je mensen voor en na meditatie op de foto zet? Samen met tien mensen nam ik de proef op de som.

Contact.

  • (0)6 11 18 51 13
  • contact@weallhavestories.nl
  • Utrecht
Sluit Menu