↬ Bekijk hier mijn portfolio

“Strive not to be a succes, but rather to be of value” – Albert Einstein

Als kind was ik al gek op verhalen. Toen ik nog niet kon lezen, koos ik – tot ergernis van mijn ouders – altijd het langste verhaal om voor te lezen. Op de middelbare school ontdekte ik mijn passie en talent voor taal. Ik was in mijn element als ik mocht schrijven en ik was de enige die met plezier alle boeken op de leeslijst las.

Ik koos er uiteindelijk voor om te gaan studeren aan de Hoge Hotelschool Maastricht, omdat het de optie bood om verschillende vreemde talen te volgen. Op de hotelschool leerde ik commercieel te denken en mijn ambitie groeide om een glorieuze internationale carrière op te bouwen. 

Maar dat liep anders. Mijn kijk op het leven en de invulling hiervan veranderde volledig toen mijn vader van de een op de andere dag veroordeeld werd om zijn leven verder door te brengen met een hoge dwarslaesie. Ik leerde in deze periode dat ik niet per se op zoek was naar succes, maar vooral naar een waardevolle invulling van mijn leven.

Deze waardevolle invulling heb ik nu gevonden door elke dag sociale ondernemers te helpen bij het vertalen van hun verhaal in passende content. 

↬ Bekijk hier mijn portfolio


Sluit Menu